Često postavljana pitanja


OPŠTE


Šta je Pozz?

Pozz je online platforma za kreiranje čestitki od strane poznatih ličnosti. Koristeći Pozz, svoju omiljenu poznatu ličnost možete angažovati da vam snimi video čestitku, ili da vas pozdravi kroz personalizovanu video poruku. Pozz je poruka posvećena lično vama, ili vašoj dragoj osobi

Kako treba da izgleda jedan zahtev za video poruku?

Evo primera:
Zdravo Kajo, moj dečko veoma voli da sluša tvoje pesme. Da li možeš da ga pozdraviš i čestitaš mu rođendan? Poruka je od njegove devojke Milice, želimo mu sve najbolje, ja I njegovi drugari iz srednje škole.

Ili

Zdravo Danilo, moja devojka prolazi kroz baš buran period, jako bi joj značilo da joj kažeš da ne odustaje, da nastavi da uči I položi ispite, I da je malo motivišeš da bude jaka. Hvala puno! Bane

Koje poznate licnosti su na platformi?

Sve poznate ličnosti koje su trenutno na platformi možete pronaći na linku: www.pozz.rs/poznatelicnosti Na platformu se svakodnevno pridružuju nove zvezde, tako da preporučujemo da redovno pratite stranicu.

Za koje prilike mogu da koristim Pozz aplikaciju?

Pozz platformu možete koristiti za bilo koju priliku za gde biste želeli da vam poznata ličnost pomogne! Ovo su samo neke od njih:

  • -rođendani: kao deo rođendanskog poklona
  • -svadbe: kao deo svadbenog poklona
  • -veridbe

Ili jednostavno kao poruka motivacije u teškim danima, ili samo pozdrav upućen direktno tebi! Dokle god je zahtev pristojan, I ne krši naše uslove korišćenja, tu smo da pomognemo!

Da li je video koji dobijem ostaje kod mene ili ističe posle nekog vremena? Da li mogu da ga šerujem na društvene mreže?

Video ostaje zauvek kod tebe, dostupan na linku koji ti stiže pravo na e-mail adresu I putem SMS-a. Videu možeš pristupiti bilo kad, a možeš ga I šerovati putem društvenih mreža: klikom na linkove u opisu videa.

Moja omiljena ličnost nije tu. Šta da radim?

Pošalji nam informaciju na info@pozz.rs
Kontaktiraćemo preporučenu ličnost u najkraćem mogućem roku I probati da je dodamo na platformu. Poželi nam sreću!

PORUČIVANJE VIDEO PORUKE


Kako da poručim Pozz video?

Veoma jednostavno! Pratite sledeće korake

Korak 1

Pronađite poznatu ličnost ovde

Korak 2

Šta biste voleli da čestitka/pozdrav sadrži? Popunite detalje i poručite video

Korak 3

Pratite korake za uplatu putem web-stranice ili e-mail adrese koju ste ostavili

Korak 4

Nakon najviše 7 dana, video stiže putem linka na vašu e-mail adresu/mobilni telefon. Uživajte!

Kako da izvršim plaćanje?

Nakon popunjene forme na ekranu će vam se prikazati popunjena uplatnicu sa svim detaljima za uplatu. Uplatnica će takođe biti poslata i na e-mail adresu koju ste ostavili popunjavajući formu.
Uplatu možete izvršiti u najbližoj banci, pošti, ili putem e-bankinga. Dokaz o uplati nam možete proslediti na info@pozz.rs ili putem Whats App-a/Viber-a na broj +381 61 722 69 37, kako biste ubrzali proces evidentiranja uplate

Koji su načini plaćanja?

Uplatu možete izvršiti u najbližoj banci, pošti, ili putem e-bankinga. Dokaz o uplati nam možete proslediti na info@pozz.rs ili putem Whats App-a/Viber-a na broj +381 61 722 69 37, kako biste ubrzali proces evidentiranja uplate

Video nalog mi je istekao, nisam dobio video. Šta da radim?

Nažalost, iako se trudimo da dostavimo I obradimo 100% zahteva koje dobijemo, nekad to jednostavno nije moguće. Moguće su tri situacije: da vam je video odbijen usled nepoštovanja naših Uslova korišćenja; da je sama poznata ličnost odbila da snimi video (usled turneje, odmora, ili neke treće situacije), ili da je nalog prihvaćen ali da zvezda u periodu od 7 dana nije dostavila video. Šta da radite? Možete poslati nalog za refundiranje preko mail adrese info@pozz.rs ili ponoviti zahtev za snimanje videa, slanjem vaših detalja I ID videa na istu e-mail adresu.

Da li postoje pravila pri naručivanju videa?

Uslove korišćenja pogledajte ovde Dokle god je zahtev pristojan, i ne krši naše uslove korišćenja, video će biti poslat poznatoj ličnosti na dalju obradu.

Kako preuzimam video od poznate ličnosti?

Video će vam biti poslat putem link-a na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom prijave, ako i putem SMS-a, ukoliko ste ovu informaciju ostavili priliko prijave.

Koliko dugo treba da čekam na video od kada izvršim plaćanje?

Nakon izvršene i evidentirane uplate, svoj video možete očekivati za 1 do 2, a najviše 7 dana. Zašto ovoliko dugo? Obzirom da radimo sa poznatim ličnostima koje su često jako zauzete i imaju dosta obaveza, neko vreme za snimanje i dostavu videa je neophodno.

Da li kada platim dobijam svoj video - 100%?

Kada evidentiramo uplatu, zahtev se prosleđuje poznatoj ličnosti. Ona može video prihvatiti ili odbiti, ukoliko je zauzeta ili na odmoru. Ne možemo biti sigurni 100% da će vaš video biti prihvaćen, ali 90% zahteva bude obrađeno.

POZNATE LIČNOSTI


Kako da se priključim platformi?

Dobrodošli! Ukoliko smatrate da ste baš VI poznata ličnost I imate fanove koji bi želeli da čuju od vas kako ih lično pozdravljate, pošaljite nam mail na info@pozz.rs

Kako da skinem app za priključivanje platformi?

Jedan od naših osoba zaduženih za komunikaciju će vam poslati link za prijavu. Pošaljite nam e-mail na ana@pozz.rs i dobićete link za prijavu, i kredencijale za logg-in na aplikaciju.

Imam problema sa aplikacijom

Žao nam je što to čujemo. Pošaljite nam odmah mail na info@pozz.rs , ili nas pozovite na +381 61 722 69 37, javiće vam se neko iz naše podrške.

Koliko vremena mi treba da snimim jedan video?

Jedan video može trajati 15-20 sekundi, a najviše 1 minut. Ukupno će vam biti potrebno do 2,3 minuta da snimite i pošaljete video putem aplikacije.

Ko moze da se priključi platformi kao poznata licnost?

Platformi možete da se priključite ukoliko imate fanove koji vas cene i poštuju, i ukoliko smatrate da bi voleli da vas angažuju za video čestitke. Dobrodošli!

Previse sam zauzet - da li mogu da odbijem video?

Jako nam je žao ukoliko morate da razočarate vašeg fana na ovakav način.. Ukoliko ste jako zauzeti, možete odbiti video u aplikaciji, samo prevucite video zahtev na desno. Mi ćemo obavestiti vašeg fana da ste odbili video.

Da li će fanovi imati uvid u moje lične informacije, ili ih dobiti zajedno sa video porukom?

Ne. Vaši fanovi će moći da vam pošalju zahtev za video čestiku preko naše platforme, ali neće imati pristup vašim ličnim podacima. Mi ćemo svaki video zahtev pregledati, I ukoliko nije primeren našim Uslovima korišćenja, odbićemo video zahtev.